5 anbefalinger til danske iværksætter-blogs

Jeg har tidligere fremhævet en række udenlandske iværksætter-blogs. Derfor vil jeg nu også fokusere på de danske.

Fem anbefalinger til danske iværksætter-blogs

Der findes naturligt nok flest iværksætter-blogs på engelsk. Men i Danmark har vi dog også mange interessante iværksættere, der glædeligt deler deres erfaringer.

Jeg har samlet fem her, og listet dem i tilfældig rækkefølge.

1. Thorborgs talkshow

Martin Thorborg driver bloggen Thorborg.tv. Han startede med at lave podcasts, men gik så efterfølgende over til at producere videoer direkte fra sin bil.

Det giver en god nerve, og Thorborg er generelt god til at kommunikere sine budskaber ud, selvom videoerne ofte bliver omkring de ti minutter, fordi han har svært ved at stoppe sin oftest motiverende talestrøm igen.

Du kan besøge Thorborgs talkshow her!

2. Thomas Bigums blog

Thomas Bigum er ekspert i sociale medier. Den ekspert-titel har han løbende skullet forsvare, men Bigum er eminent til at forklare sociale medier-termerne på en underholdende og letforståelig måde.

Bigums blog tager også afsæt i de sociale medier, hvor han løber deler tips og tricks om primært Facebook, Twitter og Instagram.

Du kan kigge nærmere på Bigums blog her!

3. Halfdan Timms blog

Halfdan Timm er en ung iværksætter med fart på. Han er også ekstremt hjælpsom, og det kommer også til udtryk på hans blog, hvor han er blevet kendt for sine maraton-blogindlæg.

Halfdan deler meget gerne sine erfaringer med online markedsføring, og holder altså ikke kortene tæt til kroppen, som så mange andre.

Derfor er Halfdan Timms blog et besøg værd. Kig forbi her!

4. Mike Radoors blog

Mike Radoor er stifter af tøj-webshoppen Miinto. Mike er generelt god til at bringe sin personlighed med ind på bloggen, og hvis du har mødt Mike personligt, så ved du, at han brænder for Miinto og er god til at motivere sine kollegaer.

5. Casper Bloms blog

Casper Blom er også en ung og succesfuld iværksætter. Casper er rigtig god til at brande sig selv, og han har en masse holdninger til, hvordan Danmark kan blive et endnu bedre land for iværksættere i fremtiden.

Casper deler både tips og tricks samt giver et indblik i sine målsætninger og investeringer på sin blog.

Klik ind på Casper Bloms blog her!

Boblere:

Jeg har to boblere, der ikke er deciderede iværksætter-blogs, men er mere branche-relaterede.

1. Bro-blog.dk

Bro-blog.dk er Danmarks største kommunikationsblog med over 16.000 abonnenter. De deler et hav af gode råd om kommunikation og effektivitet gennem deres artikler.

Deres tre mest populære artikler lige nu, har overskrifterne:

1. 150 forbudte fraser og sproglige klicheer

2. 26 misforståede ordsprog, du skal undgå

3. 29 klassiske stavefejl (som du for alt i verden ikke må begå)

Det er også et virkelig godt eksempel på, hvordan man som bureau kan producere nogle artikler af høj kvalitet, som er med at til øge kendskabet og tiltrække potentielle kunder.

2. Atcores blog

Atcore er med egne ord en god cocktail af et reklame-, medie- og webbureau. De har ligesom Bro-blog også en blog, hvor de deler af deres bedste råd.

Men i stedet for direkte kommunikation, så tager Atcore mere emner som SEO, SEM og Content Marketing-emner under kærlig behandling. Det vil sige grene af online markedsføring.

Deres blog fungerer også som magnet for potentielle kunder, men du får også et godt indblik i de forskellige genrer, så du er nogenlunde klædt på.

Du kan se nærmere på Atcores blog her!