5 anbefalinger til udenlandske iværksætter-blogs

Når jeg søger ny viden og inspiration, læser jeg på et hav af forskellige blogs og medier. Jeg har samlet fem af mine udenlandske favorit-blogs her.

Fem anbefalinger til udenlandske iværksætter-blogs

Der findes et hav af gode iværksætter-blogs på nettet. Jeg har valgt at fremhæve fem her. Lad mig understrege, at jeg anbefaler dem i tilfældig rækkefølge.

1. Seth’s Blog

Seth Godin er en amerikansk forfatter og iværksætter. Han blogger dagligt og han holder et imponerende højt niveau på bloggen.

Tjek hans blog og bliv blandt andet klogere på iværksætteri og selvudvikling.

2. Marie Forleos blog

Marie Forleo er en amerikansk forfatter, business coach og web-tv-vært. Hun arbejder mest af alt med iværksætteri, personlig udvikling og markedsføring.

Forleo er god til at forklare ofte komplekse emner på en måde, så alle forstår det. Samtidig er hendes videoer også meget nede på jorden og typisk tilsat noget humor. Besøg hendes blog her.

3. Brian Tracys blog

Brian Tracy er den mest erfarne blandt mine anbefalinger her. Han har skrevet en masse bøger, der er blevet best-sellere.

Tracy beskriver sig som forfatter, iværksætter og succes-ekspert. Han krydrer løbende sin blog med videoer, der også er gode og to-the-point. Træd ind på hans blog her.

4. Springwise.com

Hvis du har ledt efter en blog, der samler alverdens ideer, så har du fundet stedet nu.

Springwise er en genial blog, hvis du er nysgerrig på andres ideer. Der er samlet ideer fra hele verden gennem deres trendspottere, og ideerne er inddelt i mange forskellige emner, såsom uddannelse, mode og skønhed.

Klik forbi din nye “kvalitetsoverspringshandling” her.

5. Robin Sharmas blog

Robin Sharma er også forfatter og foredragsholder som de tre andre jeg tidligere har nævnt. Han er canadier og han arbejder typisk som ledelsesekspert.

Hans blog og videoer handler dog også om selvudvikling og motivation. Han er også en spændende personlighed at følge. Du finder Sharmas blog lige her.

Det var mine fem anbefaler til udenlandske blogs, der fortjener et besøg.

Jeg håber, at du får lige så meget glæde af deres blogs, som jeg har haft hidtil.

Hvad er din favorit iværksætter-blog?
– Del en kommentar herunder eller del rådet med dine venner på de sociale medier: