Brug din svaghed som en styrke

Der findes virkelig ingen undskyldninger for ikke at kæmpe for at opnå succes. Det er 18-årige Keenan Cahill et virkelig godt bevis på. Læs den fantastiske historie her.

Historien om 18-årige Keenan Cahill er en virkelig god historie om en ung dreng, der på trods af sit anderledes udseende ikke har isoleret sig af frygt for, hvad andre måtte mene om ham.

Brug din svaghed som en styrke

Keenan er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan bruge sin svaghed som en styrke. Han har siden fødslen haft den sjældne genetiske sygdom, Mucopolysaccharidosis.

Det betyder, at hans udseende skiller sig ud, fordi han er på størrelse med en dværg, mens hans hænder blandt andet også er større i forhold til normalt.

Nok om hans udseende og sygdom. Nu kommer den imponerende historie.

Keenan Cahill er i dag et YouTube-fænomen

I august måned 2010 besluttede Keenan sig for mime til Katy Perrys sang Teenage Dream og optage det på video. Han udgav videoen på YouTube, og så tog det fart.

Keenans popularitet voksede, fordi seerne synes, at han var sjov og sød. Mens de nok også var en smule misundelige, da han begyndte at mime duetter med de rigtige musikstjerner.

Han har blandt andet mimet med 50 Cent, David Guetta, Katy Perry og Justin Bieber.

Siden da er hans videoer set mere end 450 millioner gange på YouTube!

Keenans første video

Her kan du se Keenan Cahills første video på YouTube, hvor han mimede til Katy Perrys Teenage Dream.

Konklusion

Selvom du ser anderledes ud end andre, eller har oplevet meget modgang i din fortid, så er der ikke noget, der står i vejen for dine drømme, hvis du blot er villig til at kæmpe hårdt nok for at opnå dem!

Foto: Shutterstock