Anmeldelse: Succes uden afsavn

Jeg har læst bogen “Succes uden afsavn”, som er skrevet af danske Martin Bjergegaard og canadiske Jordan Milne. Jeg har ikke bare læst den én gang, men flere gange. Jeg bruger den også som opslagsværk, da der står mange gode pointer i bogen.

Lad mig understrege, at jeg ikke er blevet betalt for at skrive rosende om bogen, men det er svært andet, når bogen er så velskrevet. Jeg har efterhånden læst en god portion iværksætter-bøger, og jeg må sige, at det er den mest komplette iværksætterbog, som jeg har læst til dato.

Bogens undertitel er “66 strategier til at lykkes og samtidig have et liv i balance”, og selvom den lyder meget ambitiøs, så synes jeg bestemt, at forfatterne holder hvad de lover.

Jeg synes, at bogen er komplet, fordi den kommer rundt om virkelig mange af de udfordringer, man står over for som iværksætter. Lige fra man starter op, til man vælger at udvide sin forretning, hvor man skal gøre sig store tanker om, hvilket team, man gerne vil sammensætte.

Og når hverdagen så melder sig, så begynder man hurtigt at lægge ekstra mange timer i sine projekter, fordi man kan se, at det oftest også matcher slutproduktet. Her gør bogen op med den tese, der siger, at man ikke kan opnå succes uden at have balance i sit liv, og at man ikke behøver, at arbejde 100 timer om ugen for at opnå succes.

Bogen er meget inspirerende, fordi den kommer med en del forskellige tilgange. Ud over at forfatterne deler deres viden og videregiver den viden, som de har fundet i deres store research-arbejde, så har de også interviewet en lang række succesfulde personer, som de kalder for “rollemodeller”.

De tæller blandt andre: Tony Hsieh (CEO, Zappos.com), Claus Meyer (dansk serie-iværksætter) og Jason Fried (Medforfatter til REWORK).

Den endelige dom: Jeg kan faktisk ikke komme med et kritikpunkt i forhold til bogen. Læs den – jeg garanterer dig for at du kan lære noget blandt de 66 råd.

Samlet karakter: ★★★★★★

Har du læst Succes uden afsavn?

Ja? Fedt, så del gerne din anmeldelse i kommentar-feltet herunder.

Nej? Så anbefal mig gerne en iværksætter-bog, jeg skal læse næste gang i kommentar-feltet herunder.