En lille ide til Nemlig.com, Osuma.dk og Todoor.dk

Der er ingen tvivl om, at online-supermarkeder kommer til at vinde frem i de kommende år. Jeg har en idé til, hvordan de kan få endnu flere med på ”indkøbsvognen”.

Dagligvarer lige til hoveddøren, når det passer en.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk præcis, hvad de online-supermarkeder Nemlig.com, Osuma.dk og Todoor.dk kan tilbyde.

Jeg mener dog, at de mangler en ekstra feature for, at man endegyldigt vil vælge dem frem for det lokale supermarked.

Derfor har jeg en simpel idé til, hvordan de kan skabe en mere attraktiv løsning for især ældre og børnefamilier.

Udbring til nabolaget gratis!

Hvis én eller flere af disse online-supermarkeder gjorde det muligt for nabolag, at modtage varerne på samme tidspunkt, så kunne de gøre fragten gratis, og dermed ville alle få en endnu bedre oplevelse.

Supermarkederne ville naturligvis samle flere kunder på et lille område, hvilket vil sige, at man får færre udgifter til transport.

Derudover får man også mere loyale kunder, hvis naboerne knytter et tættere bånd til hinanden og produkterne på den måde.

Kunderne ville naturligvis spare fragten, hvilket kan være den afgørende faktor for, hvorvidt de vil handle på nettet eller i et fysisk supermarked.

Kort opsummering:

Hvis én eller flere af disse online-supermarkeder skabte en god feature, så naboer let kunne handle sammen eller i hvert fald få leveret i samme tidsrum, så kunne kunderne spare fragten, mens supermarkederne kunne spare ekstra kørselsudgifter samt få mere loyale kunder.

Det giver med andre ord en win-win for alle parter.