aug
21
2012

Video: Talent er overvurderet – Hårdt arbejde er vejen frem!

Jeg mener, at talent er overvurderet. Naturligvis kan generne godt spille ind for nogle.

Men for flertallet gælder det, at de kan opnå store resultater ved at arbejde hårdt og kontinuerligt.

Det vil sige, at man gennem en længere periode yder den nødvendige indsats. Jeg har mærket det på egen krop, derfor er jeg overbevist om, at det forholder sig sådan.

2 kommentarer Skriv en kommentar

 • Om talent er overvurderet kan man sige er relativt. Selvfølgelig kan man komme utrolig langt hvis man arbejder hård og målrettet. Men som alt andet, har man ikke det der skal til, jamen så kommer man ikke særlig langt.

  Eksempel: Jeg løber hurtigt det har jeg altid fået at vide, hvis nu jeg træner hver eneste dag flere timer i træk, så kunne det være at jeg kunne komme til OL eller verdensmesterskaberne i atletik. Men lige meget hvor meget jeg løber, hvilke sko jeg køber eller hvilket man jeg spiser, vil jeg aldrig kunne overhale en vist herre med navn Bolt.

  Jeg vil derfor sige, hvis man har talent for noget, så skal man bare klø på i samme felt og ikke bare sløse. Nogle må kæmpe mere end andre, hvis 2 personer kæmper lige meget hvor i mod den ene af dem har talent for det, så kommer du til at have problemer med at følge med.

  • Tak for din kommentar.

   Jeg er helt enig. Budskabet er, at man kan nå langt med hårdt arbejde, selvom man ikke er et naturtalent, hvor gener m.m. kan have spillet ind. Man bliver måske ikke den nye Usain Bolt, Christian Eriksen eller Beyonce.

   Men man kan komme meget længere i livet, hvis man er villig at til yde en ekstraordinær indsats.

Skriv en kommentar